Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИНОЗАВРИ СПИНОЗАВЪР - КАФЯВ

СПИНОЗАВЪР - КАФЯВ

Цена: 47.90лв.
  • Код:
    15009-02972
  • Тегло:
    0.264 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Spinosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ:
29.40 x 9.50 x 11.10 см


Спинозавърът е бил един от най-опасните динозаври. Считан е за най-големият хищен динозавър, понеже е бил по-голям дори от Тиранозавъра и Гигантозавъра! Той лесно се различава от тях по ветрилообразната си „перка“ и крокодилоподобната си муцуна. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане