Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ АЛИГАТОР С ПОДВИЖНА ЧЕЛЮСТ

АЛИГАТОР С ПОДВИЖНА ЧЕЛЮСТ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14727
  • Тегло:
    0.083 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Крокодил
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Аlligator
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 18.9 х 6 х 3.7 см

 

Алигаторите са лесни за разпознаване - зъбите на долната им челюст не се виждат отстрани.

Алигаторите са опасни хищници с невероятно силни челюсти. Само бялата акула може да захапе по-здраво от алигатора. Интересен факт: Само мускулите, които затварят челюстта са невероятно силни. Мускулите, които разтварят челюстта, обаче, са толкова слаби, че устата на крокодила може да бъде задържана затворена дори с обикновен коноп. Сравнени със соленоводните крокодили, алигаторите са по-малки и много по-широки. Живеят само в реки и езера в югоизточните части на САЩ и Китай.

Погледнат отстрани, алигаторът изглежда засмян.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст.

 


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане