Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

ДИНОГОРГОН

-20%
Цена:13.20лв.
Каталожна цена:16.50лв.
Отстъпка:3.30лв. (20.00%)
 • Код:
  15002-01803
 • Тегло:
  0.080 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Dinogorgon
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 14.9 х 8.7 х 6.6 см


Диногоргонът е живял преди около 250 милиона години в земите на днешна Южна Африка и Танзания. Дребният месояден динозавър е имал силна челюст и малак, но дебел и здрав череп, дълъг 30-40 сантиметра. Получава името си от гръцкото митологично създание горгона медуза. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ДИНОГОРГОН
ДИНОГОРГОН

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане