Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

ДИНОГОРГОН

Цена:16.50лв.
  • Код:
    15002-01803
  • Тегло:
    0.065 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Dinogorgon
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.1 х 4.4 х 6.3 см


Диногоргонът е живял преди около 250 милиона години в земите на днешна Южна Африка и Танзания. Дребният месояден динозавър е имал силна челюст и малак, но дебел и здрав череп, дълъг 30-40 сантиметра. Получава името си от гръцкото митологично създание горгона медуза. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ДИНОГОРГОН
ДИНОГОРГОН

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg