Меню
Профил
Език

ТАПИР БЕБЕ

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    14851-45406
  • Тегло:
    0.012 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тапир
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Tapirus indicus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.2 x 1.7 x 3 см

 

Тапирите са разпространени в Южна Америка и Азия. Когато се хранят, използват носа си, за да отместват предмети, и пасат трева като конете. Те могат да ходят и под вода, на дъното на езеро или река, подобно на хипопотам. Тапирите са много страхливи животни и предпочитат да живеят из влажните тропически гори, в чиито най-гъсти и мрачни усои се крият през дневните горещини.
Когато са малки, тапирите имат бели ивици по козината си, които избледняват с времето. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане