Меню
Профил
Език

ИНДИЙСКИ НОСОРОГ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14816-02084
  • Тегло:
    0.162 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Носорог
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Rhinoceros unicornis
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.9 х 4.4 х 6.7 см

 

Индийският носорог живее в Североизточна Индия. Заади плътните му гънки на кожата, изглежда сякаш носи броня. Противно на африканските си роднини, обаче, той е много миролюбив и спокоен. Прекарва по-голямата част от времето си, като яде трева, клонки, листа и плодове.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане