Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH КОНЕ ЦЕНТЪР ЗА ЕЗДА ЛЕЙКСАЙД

ЦЕНТЪР ЗА ЕЗДА ЛЕЙКСАЙД

Цена: 249.90лв.
  • Код:
    42567-54378
  • Тегло:
    2.827 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Център за езда
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 56.5 х 10.5 х 37.5 см

 

Новият център за езда Лейксайд е централната част на колекцията Конен клуб!
С изцяло нови функции и отворен втори етаж , той осигурява просторна зона за игра. Актуализираният модулен дизайн означава, че можете да го пренареждате по безкрайни начини за неограничено разнообразие. Комплектът съдържа повече от 50 аксесоара, които ви гарантират незабравими часове игра.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Комплектът може да бъде пренареждан по разлини начини С отварящи се врати Ръцете и краката на ездачките са подвижни С комплект аксесоари за реалистична игра.

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

 

 

Най-продавани

Начини на плащане