Меню
Профил
Език

КЕНГУРУ

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14756
  • Тегло:
    0.052 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кенгуру
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Macropodidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12 х 3.6 х 7 смДумата „кенгуру“ идва от езика на аборигените, туземното население на Австралия. „Кенгуру“ на практика означава „Не разбирам“, което е било отговора на въпроса на британския пътешественик Джеймс Кук какво е това животно. Какво недоразумение! Кенгурата са двуутробни животни. Майката носи малкото в торбичка отпред, докато то порасне достатъчно, че да може да живее извън нея. Скоковете са изключително бърз и енергоспестяващ начин за придвижване. И въпреки че могат да развият спиращата дъха скорост от 65 километра в час, има едно нещо, което не могат да направят: да ходят назад.

Червените кенгурута могат да станат високи до 3 метра и да скачат на дължина до 12 метра. 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане