Количка

0 артикула

ЛЕНИВЕЦ

Цена:11.50лв.
 • Код:
  14793-01102
 • Тегло:
  0.022 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Ленивец
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Bradypus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 4 х 3 х 6.2 см

 

Ленивецът прекарва почти целия си живот на дърветата в екваториалните дъждовни гори. Закривените нокти на ленивеца му дават добър захват за клоните на дърветата. Понеже ленивецът винаги виси с главата надолу от клоните, козината му расте от корема към гърба, а не от гърба или главата. Това позволява на дъждовната вода да се оттича по-добре.
 

Няма наличност
Добави в желани
ЛЕНИВЕЦ
ЛЕНИВЕЦ

Детайлно описание

 


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   
 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане