Количка

0 артикула

КОТЕШКИ ЛЕМУР

Цена: 11.50лв.
 • Код:
  14827-02968
 • Тегло:
  0.013 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лемур
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Lemur catta
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6 x 2 x 6.5 см

 

Пръстеноопашатите лемури са малки маймуни с дълги черно-бели опашки. Те са активни през деня и обичат да се събират на групи и да търсят плодове и листа. През нощта спят в дърветата. Алфата на група от лемури винаги е женски лемур. 
Когато лемурите се бият едни с други, отделят силна миризма. Победител е лемурът, който мирише най-силно. 

 

Няма наличност
Добави в желани
КОТЕШКИ ЛЕМУР
КОТЕШКИ ЛЕМУР

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане