Меню
Профил
Език

ЛАМА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    13920-14221
  • Тегло:
    0.049 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лама
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Lama glama
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.2 х 3 х 9.6 см


Ламите са камили без гърбица, които произхождат от Южноамериканските Анди и ядат растения и треви. Те имат разделена горна устна и са известни с това, че плюят по съперници, за да установят класиране в стадото си. Въпреки това те са изключително нежни и приятелски настроени към хората

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане