Меню
Профил
Език

ДЪЛГОНОСА МАЙМУНА

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14846-32643
  • Тегло:
    0.028 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Дългоноса маймуна
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Nasalis larvatus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ:9.8 х 2.9 х 4.6 см

 

Дългоносите маймуни са бозайници от семейство Коткоподобни маймуни. 
Мъжките имат голям нос, който може да достигне 10 см., но въпреки големината им, тези маймуни нямат добро обоняние. Смята се, че го използват, за да впечатлят женските. Те са изключително добри плувци, което не е характерно за маймуните.

Дългоносите маймуни са застрашен вид и единствените места, където може да се видят са горите от магрови дървета и блатистите местности на остров Борнео.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане