Количка

0 артикула

ДУНКЛЕОСТЕУС

Цена: 37.90лв.
 • Код:
  14575
 • Тегло:
  0.125 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Dunkleosteus telleri

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21.7 х 9 х 6.5 см


Дункелеостеусът е живял около 130-150 милиона години преди първите динозаври. Бил е безстрашен и невероятно бърз ловец, ловуващ големи акули и дори други представители на своя вид, ако няма друга плячка. До скелета на Дункелеостеусът често са намирани фосили на наполовина смляна риба, поради което учените смятат, че той не е бил особено добър в дъвченето и е поглъщал храната си на големи късове. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ДУНКЛЕОСТЕУС
ДУНКЛЕОСТЕУС

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане