Меню
Профил
Език

ДЪНКЛЕОСТЕУС

Цена: 47.90лв.
  • Код:
    14575
  • Тегло:
    0.125 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Динозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Dunkleosteus telleri

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 21.7 х 9 х 6.5 см


Дункелеостеусът е живял около 130-150 милиона години преди първите динозаври. Бил е безстрашен и невероятно бърз ловец, ловуващ големи акули и дори други представители на своя вид, ако няма друга плячка. До скелета на Дункелеостеусът често са намирани фосили на наполовина смляна риба, поради което учените смятат, че той не е бил особено добър в дъвченето и е поглъщал храната си на големи късове. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

С подвижна челюст.

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане