Меню
Профил
Език

НОТОЗАВЪР

Цена: 27.90лв.
  • Код:
    15031-44359
  • Тегло:
    0.052 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Нотозавър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Nothosaurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 22 х 8.5 х 2.3 см

Нотозавърът е известен още и като праисторически тюлен, живял преди 250 млн. години.
С широките си, подобни на ветрило крайници, той можел да се гмурка надълбоко, а дългата му шия и остри зъби му помагали да хваща своята плячка и в трудно достъпни океански места. Въпреки че не е толкова популярен, Нотозавърът е един от най-важните еволюционно динозаври, тъй като от него произлиза популярният Плесиозавър.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане