Количка

0 артикула

ПЛЕСИОЗАВЪР

Цена: 27.90лв.
 • Код:
  15016-02977
 • Тегло:
  0.064 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Плесиозавър 
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Plesiosauria
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 15.3 x 11.6 x 2.6 см

Плезиозавърът е праисторическо влечуго, което е обитавало моретата и се е хранило основно с риба. Дългата му шия не е единствената му отличителна черта, но и начинът, по който плува: вместо да гребе със своите плавници, се е придвижвал напред, размахвайки ги все едно са крила - точно като морската костенурка.
Плезиозавърът е изглеждал като кръстоска между змия и морска костенурка.

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ПЛЕСИОЗАВЪР
ПЛЕСИОЗАВЪР

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане