Количка

0 артикула

ОРИКС

Цена: 19.90лв.
 • Код:
  14759-00733
 • Тегло:
  0.065 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Орикс
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: 
Oryx gazella

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 11 х 4.7 х 11.5 смРогата на антилопите орикс достигат 1.2 - 1.5  метра, откъдето получават и името си - „орикс“ на гръцки означава „заострено оръжие“. Лъвовете, леопардите и хиените без съмнение се научават по трудния начин, че тези антилопи могат да използват рогата си много добре, за да се защитават. Пустинният хабитат на орикса достига температури по-високи от 40 °C, но той знае трик, с които да се справи с жегата. Ориксът повишава собствената си телесна температура, докато стане по-висока от температурата на околната среда. По този начин може да излъчва топлината навън и да се охлажда от „по-хладния“ въздух. Антилопите орикс издържат на екстремни температури от до 45 °C.

Няма наличност
Добави в желани
ОРИКС
ОРИКС

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане