Меню
Профил
Език

МИЕЩА МЕЧКА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14828-02969
  • Тегло:
    0.022 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Енот
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Procyon cancrivorus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7 x 1.5 x 3.5Миещите мечки малки и интелигентни хищници. Те се научават много бързо и имат добра памет. Активни са през нощта, когато ловят и се хранят с малки животни като насекоми, бръмбари, червеи, риба, растения, плодове и ядки. Преди идването на зимата миещите мечки ядат достатъчно, че да се сдобият с дебел слой подкожна мазнина, която да ги топли. 
 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане