Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ АМЕРИКАНСКА ЧЕРНА МЕЧКА

АМЕРИКАНСКА ЧЕРНА МЕЧКА

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14869-78941
  • Тегло:
    0.076 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Мечка
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Ursus americanus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 11.8 х 3.5 х 5.5 см

Американската черна мечка, наричана още барибал, е най-често срещаната мечка в Северна Америка. В сравнение с мечката гризли, черните мечки се считат за по-малко опасни. Благодарение на внушителния си размер, те са вечно гладни. Обичат да похапват почти всичко, но любимото им занимание е да търсят мед, а четинестата им козина е толкова гъста, че за пчелите е почти невъзможно да ги ужилят.

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане