Меню
Профил
Език

ЛОС - МЪЖКИ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14781-01274
  • Тегло:
    0.093 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА : Лос
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12.5 х 6.6 х 10.3 см


Лосът е националното животно на Швеция и е познат с внушителните си рога. Само мъжките лосове имат рога. Рогата започват да растат, когато лосът стане на две години и тежат до 20 килограма. Всяка година рогата на лоса падат, за да пораснат отново на следващата година. 
 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане