Меню
Профил
Език

МЕЧКА ГРИЗЛИ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14685
  • Тегло:
    0.123 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Мечка гризли
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Ursus arctos horribilis
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 11 х 6.5 х 4.5 см

Мечките гризли са високи и силни - изправени достигат до височина от 2.4 метра и тежат около 450 килограма. Мечките гризли имат силни задни крака и могат да тичат със скорост до 55 километра в час. Мечките гризли са самотници и чести са агресивни към натрапници. Понякога се събират около водни басейни, за да ловят сьомга. Гризли са всеядни и обичат риба, растения и едри бозайници като лосове и елени. Също така, често крадат храна от вълци и хора. 
Мечките гризли са най-едрите мечки в Северна Америка. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане