Меню
Профил
Език

ВЪЛК, СИВ

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14821-02963
  • Тегло:
    0.033 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Вълк
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 10.30 x 2.10 x 5.20 cmКазано е, че вълците вият към луната, но всъщност воят им служи за комуникация с други вълци. С воя си искат да привлекат вниманието на другите вълци към нещо важно, да ги съберат за лов или да прогонят вълци, които не принадлежат на глутницата от територията си. Воят на вълка ехти на километри. 
 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-нови

Най-продавани

Начини на плащане