Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ АМЕРИКАНСКО БЕЛООПАШАТО ЕЛЕНЧЕ

АМЕРИКАНСКО БЕЛООПАШАТО ЕЛЕНЧЕ

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    14820-02962
  • Тегло:
    0.010 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Еленче
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Odocoileus virginianus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ:5.20 x 2.0 x 5.30 смБелоопашатите еленчета имат малки бели петна по цялата си козина. Те служат за камуфлаж, тъй като точките правят разпознаването на еленчето сред високата трева по-трудно. Когато майката търси храна и не е с малкото си, еленчето се крие в тревата. Ляга на земята като изпъва и главата и врата си на земята, така че да се вижда възможно най-малко. 
 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

  

Най-продавани

Начини на плащане