Меню
Профил
Език

БОБЪР ХОДЕЩ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14855-36458
  • Тегло:
    0.028 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Бобър
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
Castor
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 9.8 x 3.8 x 3.5 см

 

Бобрите са род водолюбиви гризачи, разпространанени в Северна Америка и Европа.
Те са известни с отличителната си черта да строят бентове(прегради) на реките, като така създават малки езерца, където правят своите къщи. Имат дебела, непромокаема козина, която ги топли, дори в ледените води. Характерна за бобъра е неговата плоска опашка, с която той пляска във водата, за да прогони натрапници, а също и да предупреди семейството си за надвиснала опасност.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане