Меню
Профил
Език

ЛИСИЦА - ЖЕНСКА

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14782-01275
  • Тегло:
    0.018 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Лисица
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Vulpes vulpes
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 8 х 2.6 х 4.9 см


 

Най-известният вид лисица е червената лисица. Тя има червена козина и бели гърди. Голямата й пухкава опашка й помага да запазва баланс докато тича. В студени дни, я увива около себе си като одеяло, за да й е топло.
Лисиците обичат да ядат полски мишки, жаби, червеи и плодове.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

 


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане