Количка

0 артикула

ЛЕОПАРД ЖЕНСКИ

Цена: 13.50лв.
 • Код:
  14748-00720
 • Тегло:
  0.042 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Леопард
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Panthera pardus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12 х 2.5 х 5 см

 

Леопардът е невероятно бърз и може да скача до 6 метра на дължина и 3 метра на височина. Плячката на леопардът рядко успява да се измъкне на този умел ловец. Леопардът я преследва дори във водата и по дърветата. Той може без усилие да се изкатери на височина до 15 метра, дори когато в устата си държи плячка много по-голяма и тежка от него самия. Никоя друга голяма котка не може да се катери толкова нависоко, което означава, че ягуарът е в безопасност от други хищници. Леопардът прекарва много време по дърветата, където спи и оглежда района. 
Леопардът, също като тигърът и ягуара, е от малкото котки, които се наслаждават на плуването. 

Няма наличност
Добави в желани
ЛЕОПАРД ЖЕНСКИ
ЛЕОПАРД ЖЕНСКИ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане