Количка

0 артикула

ОРАНГУТАН - БЕБЕ

Цена:8.50лв.
 • Код:
  14776-01268
 • Тегло:
  0.009 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА 
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Macropodidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 3.7 х 4 х 5.3 см

 

Бебетата орангутани се държат здраво за майките си първите няколко седмици от живота си. Когато стане на 2 години, бебето орангутан е достатъчно силно, че да може да се увесва от клоните като се държи с дългите си ръце. Въпреки това, то все още се държи за ръката на майка си, за да е сигурно, че няма да падне. 
Новородените орангутани имат розови лица, които потъмняват с времето. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ОРАНГУТАН - БЕБЕ
ОРАНГУТАН - БЕБЕ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане