Количка

0 артикула

ОКАПИ - СТОЯЩО

Цена:16.50лв.
  • Код:
    14830-02971
  • Тегло:
    0.072 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Окапи
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Okapia johnstoni
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 11.0 x 4.0 x 10.40 см

 

Окапито е малък горски жираф. Особено забележителни са раираните му задни крака, който много приличат на краката на зебра. Окапитата живеят в малък регион в африканските тропически гори и се хранят с листа, плодове, папрати и гъби. Окапитата са много срамежливи и не са били открити преди 1890 година. 
Окапитата ближат глинестата почва, за да се сдобият със соли и минерали. 

Няма наличност
Добави в желани
ОКАПИ - СТОЯЩО
ОКАПИ - СТОЯЩО

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

    Най-продавани

    Начини на плащане