Количка

0 артикула

КУОКА

Цена: 8.50лв.
 • Код:
  14823-02965
 • Тегло:
  0.014 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Куока
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Setonix brachyurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 5.0 x 2.60 x 4.80 см

Куока е малко миролюбиво двуутробно животно, принадлежащо към семейството на кенгуруто и затова наричано късоопашато кенгуру. Куоката живее в малък ареал в югозападна Австралия и хората често я наричат най-щастливото животно на света, защото се усмихва постоянно (поради формата на устата си). 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
КУОКА
КУОКА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане