Меню
Профил
Език

ВОМБАТ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14834-03971
  • Тегло:
    0.032 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Вомбат
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ:
 Vombatidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7.5 х 2.7 х 4.3 смВомбатите са малки бозайници, които живеят в Австралия. Те са ровещи тунели тревопасни  животни, които приличат на малки мечета или много големи хамстери. Възрастният вомбат достига около 1 метър дължина и тегло около 20 - 30 килограма. Имат големи зъби и широки предни лапи с остри нокти, които им помагат в направата на тунели. Те спят легнали по гръб и макар да не изглеждат много подвижни, те са изключително пъргави животни.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД
www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане