Меню
Профил
Език

БЯЛА АКУЛА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14809-02077
  • Тегло:
    0.077 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Акула
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Charcharodon carcharias
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 17.7 х 8 х 7.8 смГолямата бяла акула е най-голямата хищна риба на планетата. Зъбите й са подредени в няколко реда. Когато някой от големите ѝ триъгълни зъби се отчупи от предния ред, празното място бързо бива запълнено от нов зъб. На акулата постоянно ѝ растат нови зъби. 
Зъбите на голямата бяла акула са дълги по 6-7 сантиметра и имат назъбени краища. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане