Меню
Профил
Език

ХИПОПОТАМ БЕБЕ

Цена: 13.90лв.
  • Оценка: (1)
  • Код:
    14831-01392
  • Тегло:
    0.025 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Хипопотам
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Hippopotamus amphibius
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ:  6 х 2.8 х 3.4 см

 

Въпреки че хипопотамите не могат да плуват особено добре, те прекарват почти цял ден във водата. Те не могат да се носят по водата, защото са прекалено тежки. Ако искат да прекосят река, потъват до речното дъно и вървят по него до другия бряг. Хипопотамите могат да задържат дъха си до 30 минути под вода.
Бебетата хипопотами често се раждат под водата и могат веднага да почнат да бозаят.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане