Количка

0 артикула

ПОЛЯРЕН ВЪЛК

Цена: 13.50лв.
 • Код:
  14742-02785
 • Тегло:
  0.043 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Вълк
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Canis lupus arctos
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 2.8 х 8.8 х 6.1 смПолярният вълк живее в арктическите райони на Канада и Гренландия.  Там е толкова студено, че почвата не се размразява дори през лятото. Но не само ниските температури са предизвикателство за вълка. В търсене на плячка, той изминава до 30 километра на ден. Понякога минават седмици преди да намери храна, особено през зимата, когато полярната нощ продължава с месеци. Но хабитатът предлага и предимство: толкова на север няма хора, които да го ловят.
Полярният вълк живее в региони, където температурите рядко се качват над -22 градуса. 

 

 

Няма наличност
Добави в желани
ПОЛЯРЕН ВЪЛК
ПОЛЯРЕН ВЪЛК

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане