Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ ИМПЕРАТОРСКИ ПИНГВИН

ИМПЕРАТОРСКИ ПИНГВИН

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14841-32578
  • Тегло:
    0.017 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Императорски Пингвин 
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Aptenodytes Forsteri
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 3.3 x 3.1 x 5.2 см 

 

Императорският пингвин е вид нелетяща птица от семейство Пингвинови и е негов най- голям представител. Има характерни жълти петна по ушите и черно- бяло оперение, което прилича на смокинг.
Те не гнездят, а снасят яйца директно на леда, като след като снесе, женската отива в морето, за да лови риба, а мъжкият се грижи за яйцето, като го топли в своята специална коремна гънка.

 

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане