Меню
Профил
Език

МЕЧКА - ПОЛЯРНА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14800-01977
  • Тегло:
    0.143 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Полярна мечка
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Ursus maritimus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 12 х 5.7 х 7.2 см

 

Домът на полярната мечка е Арктика. През зимата температурите в Арктика падат до -50°C. Въпреки че козината на полярната мечка изглежда бяла, тя всъщност е прозрачна, с кух косъм. Въздухът в кухата част на космите се затопля от слънцето, така че полярната мечка да не замръзне. Под козината, кожата на полярните мечки е черна. Това й помага да запази топлината от слънцето.
 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане