Меню
Профил
Език

СЕВЕРЕН ЕЛЕН

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14837-01396
  • Тегло:
    0.073 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Северен елен
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Rangifer tarandus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 12.5 x 6 x 12 см 

 

Северните елени живеят на големи стада в по- студените райони на Северна Америка, Северна Европа и Азия. Те са единственият вид елен при който и женската има рога. Техните копита са също много различни от тези на техните събратя – те са много по- големи и когато стъпват, копитата им се разтварят за по- голяма стабилност в снега. По този начин те издават много характерен скърцащ звук.
За сметка на шума, който издават, козината им става по- светла през зимата и по този начин те се сливат с белотата на снега и често остават незабелязани за хищниици.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане