Меню
Профил
Език

ТЮЛЕН СИВ

Цена: 13.90лв.
  • Код:
    14801-01808
  • Тегло:
    0.059 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Тюлен
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Phoca vitulina
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 11.2 х 6.5 х 4 см

 

Обикновеният тюлен не прекарва много време на сушата и обикновено плува във водите на Северния Атлантически и Арктическия океан. Тюленът се гмурка до дълбочина от 200м, когато лови риба и миди, и може да задържа дъха си до 30 минути.
Тюленът и морския лъв си приличат на външен вид, но лесно могат да бъдат различени по това, че морският лъв има малки уши, докато тюленът няма.

 

Няма наличност
Добави в желани

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане