Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИНОЗАВРИ ПРЕСЛЕДВАНЕ С РЕАКТИВНА РАНИЦА

ПРЕСЛЕДВАНЕ С РЕАКТИВНА РАНИЦА

Цена: 44.90лв.
  • Код:
    41467-37577
  • Тегло:
    0.110 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА: Комплект 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 19 х 5.5 х 11.5 см

 

Реактивната раница е сред най- любимия начин на придвижване на тримата братя Колби, защото е много бърза и маневрена. Макс Колби се е впуснал в състезание с бърз летящ динозавър, като винаги носи със себеси примка, за да може да хване динозавър, който все още нямат в тяхната Голяма изследователска станция за динозаври.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Макс може да държи предмети Фигурка с подвижни ръце Фигурка с подвижни крака


Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 


 

Най-продавани

Начини на плащане