Меню
Профил
Език

ВЕРИЖЕН КАМИОН

Цена: 139.90лв.
  • Код:
    42604-65224
  • Тегло:
    1.201 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ИГРАЧКА: Комплект 
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 33 х 17.5 х 24 см

 

Какво ли води със себе си Флин? Той току-що е заловил опасен Декотараптор. 
Как ли е успял да го залови? Верижният камион, който управлява може да отиде дори и на най-трудно проходимите места, а от неговия покрив, Флин може да наблюдава от разстояние и пълна безопасност всеки динозавър, който иска да залови. След като зареди своето зашеметяващо оръжие и се прицели, Флин е готов за действие. Ще му помогнеш ли да залови и други непослушни динозаври?

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Флин може да държи предмети Фигурка с подвижни ръце

Подвижни вратиМалки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 


Внимание! 
Kомплектът съдържа малки части и изстрелващ механизъм.
Не ползвайте различни части за изстрелване, освен тези, които са включени в комплекта!

Не насочвайте към очите или лицето си!

Най-продавани

Начини на плащане