Меню
Профил
Език

ОРАНГУТАН - ЖЕНСКИ

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    14775-01267
  • Тегло:
    0.046 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА 
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Macropodidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 8 х 6 х 5.5 см

 

Орангутаните са невероятно интелигентни маймуни, които могат да разпознават собственото си отражение и да използват инструменти, за да си помагат. Например, могат да пъхнат пръчка в езеро, за да проверят колко е дълбоко или да си направят мост над мочурлива земя, за да преминат отгоре. 
Когато вали, орангутаните държат листа над главите си, за да не се мокрят. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание

Орангутанът може да движи ръката си.


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане