Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHДИВИ ЖИВОТНИИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛА

ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛА

Цена: 279.90лв.
 • Код:
  42350-01407
 • Тегло:
  4.970 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ НА ОПАКОВКАТА: 56 х 14 х 37.5 смВпуснете се в диво приключение. Изследователска станция в крокодилската джунгла ви очаква за тонове игри и приключения с рейнджър Том и животните, за които се грижи. Изследвайте пещерата с форма крокодилски череп и открийте скрити съкровища. Помогнете на рейнджър Том в спасяването на ранени животни и грижата за тях. 
Съдържа: 1 голям крокодилски череп с тайна пещера, 1 сграда на изследователската станция, 6 перила, 1 рейнджър Том, 1 крокодил, 1 орангутан, 1 черна пантера, 1 азиатско слонче, 1 подемен асансьор, 1 мрежа, 1 платформа с тайна врата, 1 радар, 1 хамак, 1 пилон със знаме, 4 рафта, 4 куки, 1 сгъваем стол, 4 сребристи решетки с врати, 1 разделителна стена за клетка, 1 сандък със съкровище, 1 огнище и още много аксесоари за тонове забавление. 

Няма наличност
Добави в желани
ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛА
ИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛАИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛАИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛАИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛАИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛАИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛАИЗСЛЕДОВАТЕЛСКА СТАНЦИЯ В КРОКОДИЛСКАТА ДЖУНГЛА

Детайлно описание

Фигурка с подвижни ръце. Фигурка с подвижни крака. Частите може да бъдат сглобени по различни начини. С тайна врата на пода. Със скрито съкровище.

 


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане