Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ ГИГАНТСКА ПАНДА - МЪЖКА

ГИГАНТСКА ПАНДА - МЪЖКА

Цена: 15.90лв.
  • Код:
    14772-01264
  • Тегло:
    0.094 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Панда
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Ailuropoda melanoleuca
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 10 х 4 х 5 смПандите имат поразителна черно-бяла окраска, която прави разпознаването им от други панди лесно в гъстите гори. Учените са сигурни, че това трябва да е обяснението за подобна окраска, тъй като пандите не трябва да си тревожат с това да се крият. Те са толкова големи и тежки, че нямат естествени врагове. 
Пандите се различават една от друга по това, че петната по козината на всяка панда са уникални. 

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

 

Най-продавани

Начини на плащане