Количка

0 артикула

ХИЕНА

Цена: 13.50лв.
 • Код:
  14735
 • Тегло:
  0.034 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Хиена
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Hyaenidae
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 3.1 х 8.6 х 5.2 см

 

На пръв поглед хиените изглеждат като огромни кучета. Това, което ги отличава значително са дългия врат, силният череп, кафявите петна по жълто-кафявата козина и изгърбеният им гръб. Външният им вид е това, което допринася за лошата репутация на хиените. В човешките очи хиените винаги изглеждат заплашителни и коварни. Също така, те са най-успешните ловци на африканската савана. По здрач ловуват по-големи копитни животни, но не игнорират и малките животни като насекоми и влечуги. Понякога хиените отмъкват плячката на други хищници като лъвове и леопарди. Хиените изяждат плячката си напълно, тъй като могат да храносмилат дори кости. 
Хиените живеят на глутници от до 80 животни, винаги водени от доминантна женска. 

 

Няма наличност
Добави в желани
ХИЕНА
ХИЕНА

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане