Меню
Профил
Език
Начало ФИГУРКИ SCHLEICH ДИВИ ЖИВОТНИ ГИГАНТСКА ПАНДА - БЕБЕ ИГРАЕЩА

ГИГАНТСКА ПАНДА - БЕБЕ ИГРАЕЩА

Цена: 11.90лв.
  • Код:
    14734
  • Тегло:
    0.027 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Панда
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Ailuropoda melanoleuca
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 3.5 х 4 х 4.5 см

 

Бебетата панди се раждат невероятно малки. Новородените тежат едва 100 грама. Това е колкото блокче шоколад. С изключение на кенгуруто, никой бозайник не се ражда толкова малък. След 4 седмици бебетата панди се сдобиват с типичната черно-бяла козина, а след 6-8 седмици отварят очи за пръв път. Остават близо до майка си до около втората си година и са много игриви.

 

В наличност

Добави в желани
- +

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

Най-продавани

Начини на плащане