Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

АНИМАНТРАКС

-10%
Цена:14.85лв.
Каталожна цена:16.50лв.
Отстъпка:1.65лв. (10.00%)
 • Код:
  15013-02974
 • Тегло:
  0.110 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Анимантракс
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Animantrax
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 1 13.50 x 6.50 x 8.0 см


Анимантраксът е бил дълъг приблизително 3 метра и е бил покрит с костна броня. Само един скелет на Анимантракс е бил открит, така че за него не се знае много. Знае се, че е бил тревопасен и е живял в периода Горна Креда, по същото време като Гигантозавърът. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
АНИМАНТРАКС
АНИМАНТРАКС

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане