Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
BLANC STRIPE

АНИМАНТРАКС

Цена:16.50лв.
  • Код:
    15013-02974
  • Тегло:
    0.095 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Анимантракс
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Animantrax
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13.50 x 6.50 x 8.0 см


Анимантраксът е бил дълъг приблизително 3 метра и е бил покрит с костна броня. Само един скелет на Анимантракс е бил открит, така че за него не се знае много. Знае се, че е бил тревопасен и е живял в периода Горна Креда, по същото време като Гигантозавърът. 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
АНИМАНТРАКС
АНИМАНТРАКС

Детайлно описание

Малки и пъргави, големи и силни, масивни и крилати - никога повече няма да е скучно с разнообразните по форма и размер динозаври! Открийте древните гиганти - Тиранозавър, кентрозавър, раптори и много други. Има достатъчно мистериозни създания, за да задоволят и най-безстрашния изследовател.  Но опасността не идва само от месоядните динозаври - има много вулкани, които могат да изригнат всеки момент!

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на динозаврите.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg