Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕЖЕНА КАУБОЙ С ВАРЕЛИ

ЖЕНА КАУБОЙ С ВАРЕЛИ

Цена: 46.90лв.
 • Код:
  41417
 • Тегло:
  0.310 кг

РЪЧНО РИСУВАНИ ФИГУРКИ:жена каубой с варели
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ НА КУТИЯТА: 24.1 х 18.7 х 5.1 см


Варелите в Барел рейсинг винаги са наредени в триъгълник. Някои хора описват формата на това подреждане като детелина. Състезателите галопират до варелите и ги обикалят колкото могат по-бързо. Конете трябва да са много пъргави и подвижни, за да могат да се справят със завоите с висока скорост. Ако някой състезател бутне варел, губи състезанието. Събитието е основно за жени каубои и до днес в него участват почти изцяло жени. 
Ако състезател си изгуби шапката, докато язди, бива наказан.

Няма наличност
Добави в желани
ЖЕНА КАУБОЙ С ВАРЕЛИ
ЖЕНА КАУБОЙ С ВАРЕЛИЖЕНА КАУБОЙ С ВАРЕЛИЖЕНА КАУБОЙ С ВАРЕЛИЖЕНА КАУБОЙ С ВАРЕЛИ

Детайлно описание

 

С махащи се юзди. С махаща се фигурка. С махащо се седло.
 


 Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане