Количка

0 артикула

КАФЯВА КРАВА

Цена: 19.90лв.
 • Код:
  13874-02056
 • Тегло:
  0.148 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Крава
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Bos taurus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 13 х 3.8 х 7.8 см


Кафявите крави са домашна порода, произхождаща от Швейцария. Те са отглеждани в алпийския регион от векове наред. Обикновено имат едноцветни кафяви или сиви кожи, прекрасно смесени с различни нюанси, и черна муцуна с мека и гладка козина. Въпреки че са много мускулести, външният им вид е рафиниран и грациозен.

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
КАФЯВА КРАВА
КАФЯВА КРАВА

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане