Количка

0 артикула

МУСТАНГ ЖРЕБЕЦ

Цена: 19.90лв.
 • Код:
  13805
 • Тегло:
  0.117 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 14.9 х 3.8 х 11 см
 

Мустангът е символ на свобода в американския Див Запад. Мустангът е внесен в Америка от испанците като домашен кон, но става див в Америка. Обилната растителност, широките пасища и почти пълната липса на хищници водят до рязко увеличаване на популацията на диви Мустанги. В днешно време тези коне живеят на големи стада. Мустангите са много смели и защитават стадото си, дори когато са ранени. 
 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
МУСТАНГ ЖРЕБЕЦ
МУСТАНГ ЖРЕБЕЦ

Детайлно описание

 

От какво имат нужда конете, за да се чувстват добре на арената за езда? Посетете конюшните, нахранете ги и срешете гривите им. При конете никога не е скучно! Присъединете се към Конния клуб, където ездачите се грижат за конете и се подготвят за конни състезания.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане