Количка

0 артикула
BLANC STRIPE
ULTIMATE GUARD 20 OFF
BLANC STRIPE

КОТЕ - СЕДЯЩО

-12%
Цена:7.48лв.
Каталожна цена:8.50лв.
Отстъпка:1.02лв. (12.00%)
 • Код:
  13771
 • Тегло:
  0.019 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Котка
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Felis catus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 6.5 х 2 х 6 см


Котките имат невероятно чувство за баланс. Дори да паднат, рядко се нараняват. Дори се казва, че винаги падат на краката си. И това е истина: ако падат с гърба надолу, завъртат първо главата си, а след това и предните си крака към земята, след това извиват гръбнака си и извъртат и задните си крака към земята. 

Няма наличност
Добави в желани
КОТЕ - СЕДЯЩО
КОТЕ - СЕДЯЩО

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане