Количка

0 артикула
Начало ФИГУРКИ SCHLEICHКОНЕТИНКЕР КОБИЛА - КАФЯВА

ТИНКЕР КОБИЛА - КАФЯВА

Цена: 19.90лв.
  • Код:
    13773-02787
  • Тегло:
    0.153 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Кон

ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus ferus caballus 

МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+

РАЗМЕРИ: 14 х 4.5 х 11 см

 

Конят Тинкер има красива пъстра окраска, величествена грива, гъста опашка и гъста и дълга козина в долната част на краката си. Към Тинкер конете спадат Шайрските коне, силните Клайдсдейл коне, величествените Фризийски коне и Дейл понитата. Те са развъдени от пътешественици до Англия и Ирландия, за да създадат силен работен кон. От друга страна тези коне трябвало да са внимателни и надеждни. До днес Тинкер конете са познат и обичани, заради тези си характеристики. Точно затова често са използвани в рехабилитационната езда. 
 

Няма наличност
Добави в желани
ТИНКЕР КОБИЛА - КАФЯВА
ТИНКЕР КОБИЛА - КАФЯВА

Детайлно описание

 

Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

 

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

   
 

    Най-продавани

    Начини на плащане