Количка

0 артикула

МАГАРЕ - МАЛКО

Цена: 11.90лв.
 • Код:
  13746
 • Тегло:
  0.023 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Магаре - малко
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Equus africanus
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер

ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 7 х 3 х 7 см

В продължение на хиляди години магаретата служат на хората, изпълнявайки различни функции. Те са служели като впрегатни и ездитни животни, пренасяли са товари, служели са като охрана на овце и дори са държани като домашни любимци. Те са особено ценени в пустинята, тъй като са силно адаптивни и издръжливи и в способността си да извличат максимално количество вода от всяка храна превъзхождат дори и конете.

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
МАГАРЕ - МАЛКО
МАГАРЕ - МАЛКО

Детайлно описание


Фермерският свят не е дом само на добитък като крави и прасета, а също така и на кучета и коне! Лабрадор ретривърът и малкото й пазят фермата, докато котката „пази“ пилетата, непослушните патета и козите. Тракторът и конвейерът много ускоряват работата във фермата и на полето, за да могат фермерите да прекарват повече време с животните.

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане