Количка

0 артикула

ЯГУАР ХОДЕЩ

Цена: 15.90лв.
 • Код:
  14769-01261
 • Тегло:
  0.053 кг

РЪЧНО РИСУВАНА ФИГУРКА: Ягуар
ЛАТИНСКО НАИМЕНОВАНИЕ: Pantera onca
МАТЕРИАЛ: Композитен пластмасов полимер
ВЪЗРАСТОВИ ОГРАНИЧЕНИЯ: 3+
РАЗМЕРИ: 11.5 х 3.5 х 5.8 см

 

Ягуарите имат най-силната захапка от всички големи котки, по-силна дори от тази на лъва. С нея те могат да счупят дори черупката на костенурка без усилие. Ягуарите лесно се различават от леопардите по това, че в средата на петната си с форма на цвете имат по още едно петно в различен цвят. 
Ягуарите могат да погълнат до 25 килограма месо на едно хранене.

 

 

В наличност

Брой:+-
Добави в желани
ЯГУАР ХОДЕЩ
ЯГУАР ХОДЕЩ

Детайлно описание


Впуснете се в приключение през саваната, изживейте вълнуващи сафари приключения! Наблюдавайте лъвовете, зебрите и носорозите, докато са на водопой на голямото езеро.

Опознайте животните от джунглата в тяхната естествена среда - дъждовните гори. Разберете с какво се хранят пандите и как се грижат тигрите за малките си.

Насладете се на обширната прерия и гъстите гори и открийте техните разнообразни обитатели. Присъединете се към риболова на мечките и свободния полет на орлите.
Добре дошли в света на дивите животни на Schleich.

 

Фигурките Schleich са моделирани с внимание към детайла и ръчно нарисувани, което прави всяка фигурка уникална. Образователните играчки на Schleich предоставят възможност за учене чрез игра и стимулират креативност и инициативност у децата. Детските усмивки нямат цена, подарете новата любима играчка на вашия малчуган. Отведете го в света на приключенията с коне.

ВНОСИТЕЛ: ФАНТАСМАГОРИЯ ООД

www.fantasmagoria.bg

 

 

  Най-нови

  Най-продавани

  Начини на плащане